Ahmet Karahan Ortaokulu

Telefon : 03425023592 05304676307
WEB https://ahmetkarahanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İBNİ SİNA MAH. 190014 NOLU CAD. AHMET KARAHAN ORTAOKULU BLOK NO 8A İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
VİZYON : Ahmet Karahan Ortaokulu’nu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirerek, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyıp ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde başarılı olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak bir üst okula hazırlanmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek nitelikli birey olma idealine sahip öğrenciler yetiştirmek; özgün, etkili ve kaliteli bir okul ortamı oluşturmanın yanında tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş, sadece bugünü düşünmeyen geleceğe yönelik hedefler belirlemiş ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan çalışan, içinde bulunduğu topluma en faydalı şekilde hizmet etmeye kendini adamış bir insan tipi ortaya koymaktır.
BAŞARILAR : (2020 TEKNOFEST 3.sü( Okulumuz ilk yılında büyük bir başarı yakalayarak TEKNOFEST Akıllı Ulaşım Kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 06 : 50 de başlar 18 : 30 da biter
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Doğalgaz Kalorifer